MobiLiTy - Mutkaton tapa kirjata työtä rakennus tai urakointikohteissa

Työn raportointi mobiililaitteella säästää sekä työntekijän että yrittäjän aikaa.

Työntekijälle applikaatio korvaa paperisen tai kalenterissa olevan työlistan sekä erillisen paperisen tai sähköisen raportoinnin. Kaikki hoituu kun tekijä muistaa painaa nappia työtä aloitettaessa ja lopetettaessa - ja jos ei muista, niin sovellus antaa raportoida unohdukset jälkikäteen.

Kun työ on tehty se saadaan nopeasti palkanmaksua tai laskutusta varten dokumentoitua, joten toiminta tehostuu kaikilla osa alueilla. Mitään ei jää dokumentoimatta - toisin sanoen laskuttamatta.

Työnantajalle MobiLiTy on työkalu töiden suunnitteluun ja resursointiin. Toiminnan ohjaaminen, raportointi ja laskuttaminen on ns tuottamatonta työtä joka kannattaa minimoida.

Mobilty on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan yrittäjän prosesseja ja se on toteutettu läheisessä yhteistyössä rakennus-, urakointi- ja maanmittausyritysten kanssa heidän tarpeisiinsa sopivaksi.


Työlistat, -ohjeet ja aikaraportit aina mukana

Työlistalta näet tulevat työkohteet kuluvalle ja tuleville päiville alustavinen työaikoineen. Pääset näkemään tiedot työkohteista, mikäli se ei ole ennakkoon tuttu.

Valikosta näet myös tarpeelliset tiedot asiakkaasta, avaimista sekä pystyt katsomaan tuntiraporttisi eksityiskohtaisesti.


Työn kirjaaminen kätevästi applikaatiolla.

Työn alkaessa sinun tarvitsee vain napauttaa työ aloitetuksi. Voit vielä katsoa kohdekohtaiset ohjeet ja kuitata pyydetyt erikoistehtävät.

Mikäli työ sisältää erilaisia toimintoja esim auraus, hiekotus, purkutyö, rakennustyö yms. Toimintokohtainen työaika raportoidaan  automaattisesti kun vaihdat toimintoa applikaatiossa.

 


Raportoi kuvin tai lisää tarvikkeita

Sovelluksella voidaan työlokiin dokumentoida aineet, tarvikkeet, materiaalit yms tuotteet, sekä lisätä kuvaa tai videota.

Esimerkiksi toimitetut tai työhon kuuluvat materiaalit tai kilometrit saadaan lisättyä helposti. Sovlluksella voidaan raportoida sattunut vahinko, puute tai esimerkiksi otta kuva ennen tai jälkeen työn.


MobiLiTy toimii sekä Android että IOS laitteissa.

Asentaminen on ilmaista ja sovellus voidaan asentaa sovelluskaupoista.

Työntekijä saa tunnukset palveluun rekisteröityneeltä työnantajaltaan


Työn lopetus

Työn lopuksi voidaan tehdä korjaus esim aloitusaikaan, vahvistaa laskutettava työaika tai lisätä unohtuneet materiaalit.

Ajat, materiaalit on työntekijän muokattavissa monipuolisesti ennen lopullista vahvistamista.


Työn tarkastus ja hyväksyntä

Työpäivän tai työviikon päätteeksi vahvistetaan että kaikki on raportoitu oikein.

Ajat, materiaalit on työntekijän muokattavissa monipuolisesti ennen työntekijän sen lopullista vahvistamista.

Lopuksi ajat vahvistetaan laskutusta ja palkanmaksua varten. Tämän voi tehdä vaikka kotisohvalta eikä muuta tarvita.Mikäli töitäsi on edelleenkin raportoimatta, pääset lisäämaan sen tässä vaiheessa.


Työsuoritukset tekijän nähtävillä

Tehtyjä töitä voidaan selailla sovelluksessa jälkikäteen, tai käyttää esim palkanmaksun tarkastamiseen.

Käyttäjä näkee töistä kuukausittaisen yhteenvedon sekä tarkat, toteutuneet työajat.


Kaikki työn tekijälle oleellinen tieto applikaatiossa.

Työn raportointi palkanmaksuun ja laskutusta varten hoituu samalla kun työ tehdään ja hyväksytään.
Ei raportointia paperilla tai netissä jälkikäteen. 

Toiminnanohjaus lyhyesti

Työtä ohjataan web pohjaisen hallitaliittymän kautta, jossa hallitaan työn aikatauluja, tehtäviä, materiaaleja ja resursointeja. Järjestelmä koostuu toiminnanohjausmodulista, jonka lisäksi voit valita tarvitsemasi lisäosat.

Hallintaliittymässä nähdään työlokien reaaliaikainen tilanne sekä tapahtumalogit, sekä valmistuneet tai menossa olevat työt. Aikataulutus, asikashallinta, sekä tuotteet kuuluvat tähän. Tuotteet sidotaan työpohjien kautta aina tuotteisiin ja asiakkaaseen, jotta tehtyjen töiden laskut muodostuvat oikein jo raportoidun työn perusteella. 

Asiakaskommunikointi hoituu CRM lisäosalla.

Avaintenhallinta -lisäosa soveltuu yritykselle, jolla on hallussa useita asiakkaiden avaimia. 

Raportointimodulilla saadaan lakisääteiset työaikaraportit, tunnit palkanmaksua, laskutusta tai kirjanpitoa varten.

Lisäksi laskutusmodulilla voidaan lähettää asiakkaalle laskut joko sähköpostilla, eLaskuna, verkkolaskuna, netpostina tai paperikirjeenä, sähköisesti. 


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai lähetä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

Vaaditaan