MobiLiTy - Mutkaton tapa kirjata työtä rakennus- tai urakointikohteissa

Työn raportointi mobiililaitteella säästää sekä työntekijän että yrittäjän aikaa

Työntekijälle applikaatio korvaa paperisen tai kalenterissa olevan työlistan sekä erillisen paperisen tai sähköisen raportoinnin. Kaikki hoituu kun tekijä muistaa painaa nappia työtä aloitettaessa ja lopetettaessa, ja jos ei muista, niin sovellus antaa raportoida unohdukset jälkikäteen.

Kun työ on tehty se saadaan nopeasti palkanmaksua tai laskutusta varten dokumentoitua, joten toiminta tehostuu kaikilla osa alueilla. Mitään ei jää dokumentoimatta eikä toisin sanoen laskuttamatta.

Työnantajalle MobiLiTy on työkalu töiden suunnitteluun ja resursointiin. Toiminnan ohjaaminen, raportointi ja laskuttaminen on niin sanottua tuottamatonta työtä joka kannattaa minimoida.

MobiLiTy on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan yrittäjän prosesseja ja palvelu on toteutettu läheisessä yhteistyössä rakennus-, urakointi- ja maanmittausyritysten kanssa heidän tarpeisiinsa sopivaksi.

Ota yhteyttä

Työlistat, -ohjeet ja aikaraportit aina mukana

Työlistalta näet tulevat työkohteet kuluvalle ja tuleville päiville alustavine työaikoineen. Pääset näkemään tiedot työkohteista, mikäli ne eivät ole ennakkoon tuttuja.

Valikosta näet myös tarpeelliset tiedot asiakkaasta, avaimista sekä pystyt katsomaan tuntiraporttisi yksityiskohtaisesti.


Työn kirjaaminen kätevästi applikaatiolla

Työn alkaessa sinun tarvitsee vain napauttaa työ aloitetuksi. Voit vielä katsoa kohdekohtaiset ohjeet ja kuitata pyydetyt erikoistehtävät.

Mikäli työ sisältää erilaisia toimintoja, kuten auraus, hiekotus, purkutyö, rakennustyö yms. toimintokohtainen työaika raportoidaan  automaattisesti vaihtamalla toimintoa applikaatiossa.

 


Raportoi kuvin tai lisää tarvikkeita

Sovelluksella työlokiin voidaan dokumentoida aineet, tarvikkeet, materiaalit yms. tuotteet sekä lisätä kuvaa tai videota.

Esimerkiksi toimitetut tai työhon kuuluvat materiaalit sekä kilometrit saadaan lisättyä helposti. Sovelluksella voidaan raportoida sattunut vahinko, puute tai esimerkiksi ottaa kuva ennen tai jälkeen työn.


MobiLiTy toimii sekä Android- että IOS-laitteissa.

Asentaminen on ilmaista ja sovellus voidaan asentaa sovelluskaupoista.

Työntekijä saa tunnukset palveluun rekisteröityneeltä työnantajaltaan.


Työn lopetus

Työn lopuksi voidaan tehdä korjaus esimerkiksi aloitusaikaan, vahvistaa laskutettava työaika tai lisätä unohtuneet materiaalit.

Ajat ja materiaalit ovat työntekijän muokattavissa monipuolisesti ennen työn lopullista vahvistamista.


Työn tarkastus ja hyväksyntä

Työpäivän tai työviikon päätteeksi vahvistetaan että kaikki on raportoitu oikein.

Ajat ja materiaalit ovat työntekijän muokattavissa monipuolisesti ennen työn lopullista vahvistamista.

Lopuksi ajat vahvistetaan laskutusta ja palkanmaksua varten. Tämän voi tehdä vaikka kotisohvalta eikä muuta tarvita. Mikäli töitä on edelleen raportoimatta pääsee ne lisäämaan tässä vaiheessa.


Työsuoritukset tekijän nähtävillä

Tehtyjä töitä voidaan selailla sovelluksessa jälkikäteen tai käyttää esimerkiksi palkanmaksun tarkastamiseen.

Käyttäjä näkee töistään kuukausittaisen yhteenvedon sekä tarkat, toteutuneet työajat.


Kaikki työntekijälle oleellinen tieto löytyy applikaatiosta.

Työn raportointi palkanmaksua ja laskutusta varten hoituu samalla kun työ tehdään ja hyväksytään.
Ei raportointia paperilla tai netissä jälkikäteen. 

Toiminnanohjaus lyhyesti

Työtä ohjataan web-pohjaisen hallitaliittymän kautta, jossa hallitaan työn aikatauluja, tehtäviä, materiaaleja ja resursointeja. Järjestelmä koostuu toiminnanohjausmodulista, jonka lisäksi voit valita tarvitsemasi lisäosat.

Hallintaliittymässä nähdään työlokien reaaliaikainen tilanne sekä tapahtumalokit ja valmistuneet tai menossa olevat työt. Aikataulutus, asiakashallinta sekä tuotteet kuuluvat tähän. Tuotteet sidotaan työpohjien kautta aina tuotteisiin ja asiakkaaseen, jotta tehtyjen töiden laskut muodostuvat oikein jo raportoidun työn perusteella. 

Asiakaskommunikointi hoituu CRM-lisäosalla.

Avaintenhallinta-lisäosa soveltuu yritykselle, jolla on hallussa useita asiakkaiden avaimia. 

Raportointimodulilla saadaan lakisääteiset työaikaraportit sekä tunnit palkanmaksua, laskutusta tai kirjanpitoa varten.

Lisäksi laskutusmodulilla voidaan lähettää asiakkaalle laskut joko sähköpostilla, eLaskuna, verkkolaskuna, netpostina sekä paperikirjeenä tai sähköisesti. 


Ota yhteyttä:

Vaaditaan
Vaaditaan